Over Massage

Mijn praktijknaam Lepage, is ontleend aan de Fransman Lepage, deze heeft het woord massage in 1813 geïntroduceerd. Het woord massage heeft wellicht meerdere betekenissen, “massein“ betekend; drukken of kneden.

Waarom massage? Massage is er voor iedereen. Massage is er voor alle leeftijden. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een wam contact. Heerlijk wanneer je je vermoeid en / of gespannen voelt en eens helemaal wilt genieten van de aanraking en volledige aandacht, waarbinnen respect voor jou voorop staat. Er zijn nog een paar goede redenen om je te laten masseren:

Ontspanning Massage is een ontspanning voor lichaam en geest. Bij pijnlijke en gespannen spieren en/ of klachten die met spanning te maken hebben of als je het gewoon druk hebt is een massage een weldaad.

Ouder worden Wanneer je ouder wordt, neemt de stijfheid van gewrichten en spieren toe. Het is dan van belang deze zo soepel mogelijk te houden. Een massage helpt het lichaam goed in conditie te houden. Tevens is het ook goed voor de huid, aangezien er met olie wordt gewerkt en massage een betere doorbloeding van de huid bevorderd.

Nieuwe energie De energiestroming wordt bevorderd, waardoor spanningen worden losgelaten en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.