Behandelingen


Ontspanning / Klassieke massage
Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage waarbij warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van: zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, verwijdert afvalstoffen, verbetert de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren.

Bij een ontspanningsmassage wordt je uitgenodigd om de aandacht uit te laten gaan van het hoofd naar het lichaam. Elkaar aanraken is niet de gewoonste zaak van de wereld. Velen vinden een massage ontvangen echter heerlijk. De stap naar massage is een lastige drempel wanneer je niet weet hoe je dit precies kunt doen.Hotstonemassage
Hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met verhitte stenen, waarvan de temperatuur ligt tussen de 45-48 graden. De stenen zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/ eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter.

Door een combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, waardoor de massagebehandeling effectiever wordt. Een hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren, waardoor het bijdraagt aan de ontgifting van het lichaam. Tevens stimuleert het de organen en kan daardoor het lichaam weer in balans brengen. Hotstonemassage is uitermate geschikt bij: spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, arthrose en een slechte doorbloeding. Maar ook voor mensen die gewoon eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstonemassage.Hoofd / Gezichtmassage
Een hoofd/gezichtsmassage bevordert de doorbloeding van de huid en houdt haar soepel. Bovendien is deze massage heerlijk ontspannend en kan helpen bij stress en/of hoofdpijnklachten. Een hoofd/gezichtsmassage duurt ca 30 min,en kan eventueel worden aangevuld met een nek/schoudermassage.

Lichaamsscrub
Een lichaamsscrub heeft als doel de dode huidcellen sneller te laten verdwijnen. Na een scrubbeurt voelt je huid aanmerkelijk gladder / zachter aan. Dit alles doordat je droge / schilferige huidcellen hebt verwijderd. Dit is een pijnloze behandeling. De scrub bestaat uit gel vermengd met korreltjes, hierna wordt de scrub verwijderd en kan er desgewenst een lichaamspakking worden aangebracht.

Lichaamspakking
Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties, ze ontgiften, voeden en verzorgen uw lichaam. Er zijn verschillde pakkingen, waaronder een ontspanningpakking op basis van lavendel. Nadat de pakking is aangebracht wordt u in handdoeken gewikkeld en krijgt u 20 minuten totale rust zodat de pakking zijn werk kan doen. Hierna wordt de overtollige pakking verwijderd en kunt u gebruik maken van de douche.